VELİ SEMİNER ÇALIŞMAMIZ

Rehberlik Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölümü Rehber öğretmeni Seda KILINÇEL MORALI tarafından velilere yönelik teknoloji bağımlılığı konusunda bilgilendirici seminer çalışması yapılmıştır. Teknoloji bağımlılığı seminerine velilerimiz etkin katılım sağlamıştır.

Seminer çalışmasından istifade eden velilerimiz Seda KILINÇEL MORALI ve Okul Müdürümüz Ayşe KARACAOĞLU' na teşekkür ederek bu tür seminer çalışmalarının devamını talep etmişlerdir.

Okul idaremiz olarak veli katılımlı eğitim ve etkinlikleri önemsiyor, her zaman en güzelini yapmak üzere çabalıyoruz. Rehber öğretmeni Seda KILINÇEL MORALI ' ya da Teknoloji bağımlılığı semineri ile bizlere kattıkları farkındalıklar için teşekkür ediyoruz.

23-11-202223-11-202223-11-202223-11-2022