"SALİHLİ SESİNİZİ DUYDU" YARDIM KAMPANYASI

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7.7 ve 7.6 depremin yaralarının sarılmasına yönelik iyileştirme çalışmaları kapsamında devletimizin, milletimizin de desteği ile afetzedelerimizin yaralarının bir an önce sarılması, konteyner kentler ve geçici barınma merkezleri başta olmak üzere ihtiyaçların karşılanabilmesi için tüm imkanlar seferber edilmiş ve birlik ve beraberlik içerisinde devlet-millet elele, bu zorlu günler en kısa sürede atlatılacaktır, bu bağlamda depremzedeler için okulumuzda "SALİHLİ SESİNİZİ DUYDU" projesi düzenlenmesi uygun görülmüştür. Bu proje kapsamında okul müdürünün gözetim ve denetiminde, gönüllük esasına dayalı olarak  yardım toplanarak  AFAD'a ait,  depremzedeler için açılmış olan hesaba bağışlar yatırılmıştır.

14-03-202307-03-2023Başta komisyon üyelerimiz  ve Okul Aile Birliği Başkanımız olmak üzere katılım gösteren tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Bağış kutusuna minicik elleriyle yüreklerini bırakan güzel düşünceli yavrularımızı da tebrik ediyoruz.