OKULUMUZA KAYIT İŞLEMLERİ

SAYIN VELİLER,

OKULUMUZA KAYIT YAPTIRMADAN ÖNCE ÇOCUĞUNUZUN KAYIT AYINI AŞAĞIDA PAYLAŞILAN TABLODAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

* Öğrenci kayıtlarında anne, baba yada yasal vasinin bulunması zorunludur. Bu kişiler haricindeki (kardeş, dayı, hala, komşu vb. ) kişilerin kayıt için başvuruları kabul edilmemektedir.

* Kayıtlar Veli ve Öğrencinin T.C. Kimlik Kartları ile yapılacaktır. Başka bir evrak getirmeye gerek yoktur. Çocuğunuzun 4 adet vesikalık fotoğrafı gerekmektedir.

* Aday kayıt için 1 Temmuz 2022 Cuma günü okulumuza gelip ön kayıt yaptırıp size verilen evrakları doldurarak okula teslim etmeniz gerekmektedir.

* Kayıtlarımızda 5 yaş öğrencileri ve kayıt alanına giren öğrenciler öncelikli olarak okulumuza kayıt edilir.

23-03-202222-06-2022